Windows Phone 7 Marketplace, prezentat intr-un scurt clip (Video)

977 ori
<b>Windows Phone 7 Marketplace, prezentat intr-un scurt clip (Video)</b>Dupa cum va informam ieri, Microsoft a prezentat un magazin online de aplicatii pentru noua sa platforma mobila, Windows Phone 7, in cadrul evenimentului MIX10. Pe numele sau Windows Phone Marketplace, rivalul lui App Store este prezentat pe scurt in...

Dupa cum va informam ieri, Microsoft a prezentat un magazin online de aplicatii pentru noua sa platforma mobila, Windows Phone 7, in cadrul evenimentului MIX10. Pe numele sau Windows Phone Marketplace, rivalul lui App Store este prezentat pe scurt in urmatorul clip:

Serviciul este accesibil direct din meniul Home si permite achizitionarea de jocuri, softuri business, podcasturi si multe altele. Veti putea cumpara o aplicatie folosind cardul de credit si exista si posibilitatea de a testa un soft inainte de a-l cumpara. Odata ce selectati jocul preferat, spre exemplu, veti vedea rating-ul sau si screenshot-uri din acesta.

Interfata magazinului online este foarte intuitiva si va fi nevoie de doar 2 tap-uri pe ecranul touch pentru a cumpara o aplicatie. Dupa achizitie, veti putea imediat sa adaugati noul soft in meniul Start, pentru o acccesare mai usoara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×