Windows Phone 7 se lanseaza pe 11 octombrie! Microsoft confirma!

1.004 ori
<b>Windows Phone 7 se lanseaza pe 11 octombrie! Microsoft confirma!</b>Dupa cum puteti vedea pe aceasta pagina oficiala Microsoft, 11 octombrie este data finala a debutului noii platforme mobile a companiei, Windows Phone 7. Aparent nu va exista un decalaj intre SUA si Europa, dupa cum aflasem initial, OS-ul fiind lansat in...

Dupa cum puteti vedea pe aceasta pagina oficiala Microsoft, 11 octombrie este data finala a debutului noii platforme mobile a companiei, Windows Phone 7. Aparent nu va exista un decalaj intre SUA si Europa, dupa cum aflasem initial, OS-ul fiind lansat in aceeasi zi la nivel international.

In SUA, New York va gazdui evenimentul dedicat lansarii, iar operatorul T-Mobile se va numara printre participanti. In aceeasi zi se va desfasura si un eveniment la Londra, de asemenea axat pe Windows Phone 7 si vom vedea probabil si cateva din terminalele care si-au facut aparitia pe web in ultimele saptamani.

Vom reveni cu detalii asupra orei exacte a conferintei de lansare din Europa, pe care o vom relata in regim de live blogging. Asteptam surprize placute de la HTC, Motorola, LG, Samsung si Dell!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×