Windows Phone 7 se lanseaza pe 11 octombrie! Microsoft confirma!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 973 ori
<b>Windows Phone 7 se lanseaza pe 11 octombrie! Microsoft confirma!</b>Dupa cum puteti vedea pe aceasta pagina oficiala Microsoft, 11 octombrie este data finala a debutului noii platforme mobile a companiei, Windows Phone 7. Aparent nu va exista un decalaj intre SUA si Europa, dupa cum aflasem initial, OS-ul fiind lansat in...

Dupa cum puteti vedea pe aceasta pagina oficiala Microsoft, 11 octombrie este data finala a debutului noii platforme mobile a companiei, Windows Phone 7. Aparent nu va exista un decalaj intre SUA si Europa, dupa cum aflasem initial, OS-ul fiind lansat in aceeasi zi la nivel international.

In SUA, New York va gazdui evenimentul dedicat lansarii, iar operatorul T-Mobile se va numara printre participanti. In aceeasi zi se va desfasura si un eveniment la Londra, de asemenea axat pe Windows Phone 7 si vom vedea probabil si cateva din terminalele care si-au facut aparitia pe web in ultimele saptamani.

Vom reveni cu detalii asupra orei exacte a conferintei de lansare din Europa, pe care o vom relata in regim de live blogging. Asteptam surprize placute de la HTC, Motorola, LG, Samsung si Dell!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×