Windows Phone 7 și Android 2.3 Gingerbread, testate pe HTC HD2 (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.254 ori
<b>Windows Phone 7 și Android 2.3 Gingerbread, testate pe HTC HD2 (Video)</b>Deși OS-ul nativ al lui HTC HD2 este ultimul Windows Mobile și nu sunt speranțe de actualizare oficială la WP7, ei bine iată că dezvoltatorii și hackerii s-au pus pe treabă și acum nu mai reprezintă o problemă rularea lui Windows Phone 7 pe...

Deși OS-ul nativ al lui HTC HD2 este ultimul Windows Mobile și nu sunt speranțe de actualizare oficială la WP7, ei bine iată că dezvoltatorii și hackerii s-au pus pe treabă și acum nu mai reprezintă o problemă rularea lui Windows Phone 7 pe acest telefon. Ba chiar și cel mai nou Android pentru mobile, Gingerbread și-a găsit loc pe acest handset.

James Itokazu, posesorul a două modele HTC HD2, unul care rulează WP7 și unul cu Android 2.3 Gingerbread, a decis să compare performanțele terminalelor cu ajutorul clipului pe care îl puteți vedea în acest articol. Puncte în plus primește OS-ul Microsoft pentru integrarea excelentă a serviciilor de socializare, în vreme ce pierde puncte pentru cât de mult scroll trebuie să facem pentru a ajunge la o aplicație, asta în lipsa unui buton Bing de căutare.

Avantajul lui Android este ușurința de accesare a aplicațiilor, varietatea acestora și fluiditatea interfaței. Evident, orice defect al platformelor software poate proveni în acest caz și din portare și emulare. Sunt comparate și playerele video ale OS-urilor, interfața, recunoașterea vocală și altele.

Următorul pas? WP7 și Android 2.3 pe un iPhone, într-o astfel de comparație!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×