Windows Phone 7 și Android 2.3 Gingerbread, testate pe HTC HD2 (Video)

3.285 ori
<b>Windows Phone 7 și Android 2.3 Gingerbread, testate pe HTC HD2 (Video)</b>Deși OS-ul nativ al lui HTC HD2 este ultimul Windows Mobile și nu sunt speranțe de actualizare oficială la WP7, ei bine iată că dezvoltatorii și hackerii s-au pus pe treabă și acum nu mai reprezintă o problemă rularea lui Windows Phone 7 pe...

Deși OS-ul nativ al lui HTC HD2 este ultimul Windows Mobile și nu sunt speranțe de actualizare oficială la WP7, ei bine iată că dezvoltatorii și hackerii s-au pus pe treabă și acum nu mai reprezintă o problemă rularea lui Windows Phone 7 pe acest telefon. Ba chiar și cel mai nou Android pentru mobile, Gingerbread și-a găsit loc pe acest handset.

James Itokazu, posesorul a două modele HTC HD2, unul care rulează WP7 și unul cu Android 2.3 Gingerbread, a decis să compare performanțele terminalelor cu ajutorul clipului pe care îl puteți vedea în acest articol. Puncte în plus primește OS-ul Microsoft pentru integrarea excelentă a serviciilor de socializare, în vreme ce pierde puncte pentru cât de mult scroll trebuie să facem pentru a ajunge la o aplicație, asta în lipsa unui buton Bing de căutare.

Avantajul lui Android este ușurința de accesare a aplicațiilor, varietatea acestora și fluiditatea interfaței. Evident, orice defect al platformelor software poate proveni în acest caz și din portare și emulare. Sunt comparate și playerele video ale OS-urilor, interfața, recunoașterea vocală și altele.

Următorul pas? WP7 și Android 2.3 pe un iPhone, într-o astfel de comparație!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×