LG Optimus 3D Își prezintă camerele 3D Într-un nou teaser (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.705 ori
<b>LG Optimus 3D Își prezintă camerele 3D Într-un nou teaser (Video)</b>După cum probabil știați deja, LG pregătește un telefon cu display și camera tridimensională pentru MWC 2011, show care va debuta la finalul acestei săptămâni. Ei bine, am avut ocazia să vedem și un teaser de 20 de secunde pentru acest...

După cum probabil știați deja, LG pregătește un telefon cu display și camera tridimensională pentru MWC 2011, show care va debuta la finalul acestei săptămâni. Ei bine, am avut ocazia să vedem și un teaser de 20 de secunde pentru acest smartphone, care pune în evidență camerele duale de pe handset.

Cele două camere sunt folosite pentru a crea conținuturi tridimensionale, care vor fi apoi vizualizate pe display-ul 3D al noului model LG Optimus. Speculațiile de până acum afirmă că smartphone-ul va sosi cu un ecran ce nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea conținuturilor 3D, plus un procesor dual core Nvidia Tegra 2.

Display-ul menționat anterior va avea diagonală de 4 inch și va fi un TFT capacitiv touch. Deși telefonul va rula Android, versiunea sa nu este cunoscută încă, dar Gingerbread este favorit. HDMI și DLNA încheie lista de specificații a lui LG Optimus 3D, dar mai multe vom afla începând cu data de 14 februarie, când debutează MWC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×