Windows Phone 8.1 a ajuns deja la producătorii de telefoane, noi terminale lansate În aprilie

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 888 ori
<b>Windows Phone 8.1 a ajuns deja la producătorii de telefoane, noi terminale lansate În aprilie</b>Săptămâna viitoare debutează evenimentul BUILD 2014, sub umbrela Microsoft și folosit ca prilej pentru a marca debutul lui Windows Phone 8.1. Cu câteva zile în urma aflăm că dezvoltarea lui WP8.1 a fost finalizata în mare, iar astăzi descoperim...

Săptămâna viitoare debutează evenimentul BUILD 2014, sub umbrela Microsoft și folosit ca prilej pentru a marca debutul lui Windows Phone 8.1. Cu câteva zile în urma aflăm că dezvoltarea lui WP8.1 a fost finalizata în mare, iar astăzi descoperim că platformă a ajuns pe mâna producătorilor de telefoane.

Din 26 martie și până azi, marii producători de handseturi au avut ocazia să testeze platforma pe hardware-ul lor și să decidă dacă WP8.1 are viitor pe handseturile lor. Cu această ocazie vom afla cu siguranță dacă nume ca HTC sau Sony au vreun interes în Windows Phone sau nu. Nokia rămâne totalmente dedicată proiectului, cu modele ca Lumia 630 și Lumia 930 apărute în zvonuri cu noul Windows Phone la bord.

și Samsung ar avea un model cu acest OS la bord, pe numele său Ativ SE și menit unei lansări prin Verizon. Printre funcțiile pe care le așteptăm în acest release se număra asistentul virtual Cortana, un sistem nou de notificări, noi opțiuni ale camerei și o nouă versiune de Internet Explorer pentru mobil. Lista e mai amplă de atât și o vom afla săptămâna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×