Foxconn Își continuă creșterea de profit pe seama lui iPad și iPhone

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 649 ori
<b>Foxconn Își continuă creșterea de profit pe seama lui iPad și iPhone</b>Foxconn este o companie asiatică faimoasă pentru producția de iPad-uri și iPhone-uri, ele fiind asamblate la fabricile uriașe ale firmei din Taiwan. Wall Street Journal ne informează că Hon Hai Precision, compania părinte a Foxconn a înregistrat...

Foxconn este o companie asiatică faimoasă pentru producția de iPad-uri și iPhone-uri, ele fiind asamblate la fabricile uriașe ale firmei din Taiwan. Wall Street Journal ne informeazăHon Hai Precision, compania părinte a Foxconn a înregistrat o creștere de profit cu 13% în 2013.

Vânzările de terminale Apple au stat în spatele creșterii, iar aici trebuie menționat că Hon Hai obține peste 40% din veniturile sale prin intermediul produselor Apple. Compania a raportat un profit net de 3.5 miliarde de dolari în comparație cu anul precedent. Rețineți totuși că nu doar Foxconn a înregistrat o creștere datorită Apple, ci și Pegatron, un alt partener important al firmei din Cupertino.

Pegatron a obținut o creștere cu 22% a profiturilor pe trimestrul 4 al anului trecut, ei fiind principalul producător de modele iPhone 5c. Toate aceste creșteri sunt un semn al succesului Apple, care a vândut 51 de milioane de iPhone-uri și 26 de milioane de iPad-uri în aceeași perioadă că și profitul partenerilor săi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×