Allview P5 AllDro primește Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich

1.766 ori
<b>Allview P5 AllDro primește Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich</b>Visual Fan trage tare spre a oferi o experiență cât mai plăcută pe telefoanele și tabletele din portofoliul său. Astfel că Allview P5 AllDro primește Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sub formă de update. Modul în care se updatează...

Visual Fan trage tare spre a oferi o experiență cât mai plăcută pe telefoanele și tabletele din portofoliul său. Astfel că Allview P5 AllDro primește Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sub formă de update. Modul în care se updatează smartphone-ul a fost pus pe Allview.ro.

Allview P5 AllDro a fost și primul lor telefon dual-sim cu procesor MediaTek dual-core. Dispune de un display IPS de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, 3G, Wi-Fi, bluetooth, cameră de 8 Megapixeli. Prețul său este de 999 lei fără semnarea unui contract, dar poate fi cumpărat și de la Cosmote.

Aceasta actualizare este rezultatul activitatii departamentului de cercetare si dezvoltare pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri si pentru a le oferi o experienta de utilizare a smartphone-ului cat mai placuta. Actualizarea software este metoda prin care telefonul este adus la un nou nivel de performanta. In plus, aduce imbunatatiri: noi functii, viteza sporita, o mai mare stabilitate, remedieri de bug-uri, ceea ce ofera utilizatorului o folosire optima a tuturor functiilor si aplicatiilor preinstalate.” a declarat Adrian Visan, Development Manager Allview.

Ce aduce Android 4.0.4 pe Allview P5 AllDro?

  • rezolvă unele erori de blocare ale telefonului la unele cartele SIM;
  • funcții noi: Google Voice typing, Wi-Fi direct;
  • notificare vizuală a apelurilor și a SMS-urilor pierdute;
  • viteză mai mare în rularea meniului și aplicațiilor.

Preț Allview P5 Alldro în magazinele online:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×