WSJ: Microsoft pregătește un smartphone cu Windows Phone 8 sub brand propriu

1.298 ori
<b>WSJ: Microsoft pregătește un smartphone cu Windows Phone 8 sub brand propriu</b>Microsoft a lansat o tripletă de produse software: Windows 8, Windows RT, Windows Phone 8 - primul pentru segmentul PC și tablete, al doilea special pentru tablete cu procesor ARM, al treilea pentru telefoane de top.&nbsp; &nbsp; Dorința Microsoft este...

Microsoft a lansat o tripletă de produse software: Windows 8, Windows RT, Windows Phone 8 - primul pentru segmentul PC și tablete, al doilea special pentru tablete cu procesor ARM, al treilea pentru telefoane de top.

Dorința Microsoft este să reunească totul sub o singură pălărie. Măcar să încerce. Astfel au fost concepute tabletele Surface și Surface RT. Acestea se pare că vor fi însoțite de un fel de Surface Phone al companiei cu sediul în Redmont.

Zvonurile inițiale au fost infirmate și informațiile au continuat să vină, Stephen Elop, CEO Nokia și partener de seamă Microsoft, a declarat de curând că un astfel de telefon nu ar afecta afacerile companiei finlandeze.

Wall Street Journal afirmă potrivit unor surse că Microsoft testează un smartphone propriu cu Windows Phone 8. Nu s-a specificat că ar fi pregătită producția de serie și o dată estimativă de lansare. Dimensiunea display-ului s-ar situa între 4 și 5 inch, ca la toate telefoanele lansate cu WP8.

Apple a ales un ecosistem închis și singurul smartphone cu iOS este iPhone. Această soluție are beneficiile sale și asta se vede acum în veniturile companiei conduse de Tim Cook din poziția de CEO. Google a ales să colaboreze cu diverse companii de top în producția hardware. Primul Nexus One făcut cu HTC nu s-a bucurat de mare succes, Samsung Nexus S și Galaxy Nexus au fost comercializate destul de bine, urmează Google Nexus 4 făcut împreună cu LG, au debutat și pe partea de tablete sub brandul Nexus.

Microsoft dorește să dezvolte o soluție de la zero, de la hardware până la software. Zic că-i de bun augur. Să vedem și când vor alege să intre în piață ca atare. Să nu fie prea târziu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×