WWDC 2011 ne dezvăluie iOS 5, poate și iPhone 5 și noi detalii despre iCloud astăzi!

1.268 ori
<b>WWDC 2011 ne dezvăluie iOS 5, poate și iPhone 5 și noi detalii despre iCloud astăzi!</b>Peste nici 3 ore, Apple va prezenta noua sa platforma pentru terminale mobile, iOS 5, în cadrul evenimentului WWDC 2011. Steve Jobs va fi vorbitorul principal și suntem curioși dacă va apărea pe scenă cu un iPhone 5 sau iPad 3, ceea ce nu ar fi...

Peste nici 3 ore, Apple va prezenta noua sa platforma pentru terminale mobile, iOS 5, în cadrul evenimentului WWDC 2011. Steve Jobs va fi vorbitorul principal și suntem curioși dacă va apărea pe scenă cu un iPhone 5 sau iPad 3, ceea ce nu ar fi imposibil, cei de la Apple fiind cunoscuți pentru surprizele lor.

Cel mai probabil se vor adeveri speculațiile experților din domeniu și ale analiștilor și vom vedea un iPhone 5 de abia la toamnă. Până atunci, putem admira astăzi un preview pentru iOS 5, cu al său inovator sistem de notificări și buton Twitter, conform zvonurilor. Informații mai sigure avem despre noul OS desktop Lion, urmașul lui Snow Leopard 10.6, care va fi prezentat de asemenea astăzi.

în plus Apple ne va dezvălui și se ce ascunde în spatele lui iCloud și a data center-ului uriaș care îi asigură funcționarea. Să fie acesta un înlocuitor pentru MobileMe, sau mult mai mult de atât? și cum rămâne cu serviciul de streaming muzical al companiei din Cupertino? Toate aceste interbari își vor afla răspunsul astăzi la ora locală a României 20:00. WWDC 2011 are loc în San Francisco, debutează astăzi și durează până pe 10 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×