HTC ChaCha primește un upgrade de procesor și software OTA

Autor:  | Publicat în:  HTC 4.185 ori
<b>HTC ChaCha primește un upgrade de procesor și software OTA</b>HTC ChaCha, unul dintre telefoanele Facebook ale companiei taiwaneze prezente la MWC 2011 a primit recent un upgrade de procesor. Astfel, terminalul a ajuns de la un CPU de 600 MHz la unul de 800 MHz, un Qualcomm SoC. &nbsp; îmbunătățirea este...

HTC ChaCha, unul dintre telefoanele Facebook ale companiei taiwaneze prezente la MWC 2011 a primit recent un upgrade de procesor. Astfel, terminalul a ajuns de la un CPU de 600 MHz la unul de 800 MHz, un Qualcomm SoC.

îmbunătățirea este binevenită și aflăm că restul specificațiilor terminalului axat pe socializare rămân la fel. Vă reamintim că HTC ChaCha încorporează un display HVGA capacitiv touch de 2.6 inchi, 512MB RAM, 512MB ROM și un slot pentru carduri microSD. Dotările sale mai includ și o baterie de 1250 mAh, WiFi, GPS, Bluetooth și o cameră de 5 megapixeli.

Observați și prezența unei tastaturi fizice QWERTY frontale pe acest model și a unui buton Facebook. OS-ul lui ChaCha este Android 2.3, iar HTC a anunțat și o actualizare de software pentru acest model, care a ajuns acum la versiunea de firmware 1.18.401.1. Nu avem vești despre îmbunătățirile aduse de acest update deocamdată.

Costând 250 de lire sterline la liber, acest telefon este printre cele mai ieftine modele Android de pe piață.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×