WWDC 2012 debutează astăzi: iOS 6.0, actualizare pentru iCloud, detalii despre Mountain Lion

1.194 ori
<b>WWDC 2012 debutează astăzi: iOS 6.0, actualizare pentru iCloud, detalii despre Mountain Lion</b>Luna iunie a fost deschisă de către evenimentul Computex 2012 din Taipei și continuă cu WWDC 2012, seria de conferințe pentru dezvoltatori organizată de Apple. Totul începe astăzi la ora locală a României 20:00, când CEO-ul Tim Cook va ține un...

Luna iunie a fost deschisă de către evenimentul Computex 2012 din Taipei și continuă cu WWDC 2012, seria de conferințe pentru dezvoltatori organizată de Apple. Totul începe astăzi la ora locală a României 20:00, când CEO-ul Tim Cook va ține un discurs în cadrul căruia va anunța noutăți din partea Apple. Noi vă oferim un live blogging la acea oră, preluat de la surse prezente la eveniment.

World Wide Developer Conference 2012 aduce în mod sigur detalii despre iOS 6.0, bannerele afișate în centrul de conferințe din San Francisco indicând deja acest lucru. Ce aduce noul iOS? Printre altele, integrare mai profundă Facebook în OS, o nouă soluție de cartografiere (iMaps) și Siri pentru iPad. Integrarea Facebook și-ar putea face simțită prezența în aplicația Photos și în Apple App Store. După cum probabil știți deja, Apple se pregătește să renunțe la Google Maps și să apeleze la propria soluție Maps, folosind tehnologia companiei C3, cumpărată cu multe luni în urmă.

Zvonurile afirmă și că Apple va lansa un API pentru Siri, care le va permite dezvoltatorilor să îi integreze funcțiile asistentului în aplicațiile lor. Sistemul de operare Mountain Lion este de asemenea așteptat, după ce a fost anunțat în februarie și promis pentru lansare în vara. Mountain Lion Developer Preview este deja disponibil și ne așteptam la o lansare oficială pentru acest OS desktop, care va include și câteva funcții împrumutate de la iOS, precum un sistem de notificări mai bun.

O actualizare a lui iCloud este de asemenea pe listă, îmbunătățind partajarea fotografiilor și adăugând și funcții de socializare. în plus, prietenii de pe Facebook vor putea adăuga comentarii la fotografiile din iCloud și le vor putea descărca, evident cu permisiunea voastră. Reminderele și Notes vor fi incluse probabil în iCloud ca aplicații web. în cele din urmă speculațiile afirmă și că vom vedea noi MacBook-uri și noi iMac-uri cu procesoare mai bune (Ivy Bridge) și ecrane Retina.

Despre toate acestea și multe altele vom afla diseară la ora 20:00. Rămâneți pe Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×