LG Optimus 4X HD disponibil În Europa de azi! Încă un telefon quad core pe piață!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.522 ori
<b>LG Optimus 4X HD disponibil În Europa de azi! Încă un telefon quad core pe piață!</b>Dacă nu vă puteți decide să cumpărați un HTC One X sau Samsung Galaxy S III, există acum încă o alternativă quad core pe piață, sub forma lui LG Optimus 4X HD. Acest telefon v-a fost prezentat de Mobilissimo.ro în martie la MWC 2012, în...

Dacă nu vă puteți decide să cumpărați un HTC One X sau Samsung Galaxy S III, există acum încă o alternativă quad core pe piață, sub forma lui LG Optimus 4X HD. Acest telefon v-a fost prezentat de Mobilissimo.ro în martie la MWC 2012, în Barcelona, iar astăzi a sosit oficial pe piața europeană.

Acesta este un terminal quad core Tegra 3 care debutează întâi în Germania, apoi Olanda, Suedia, Marea Britanie și Italia. Apoi el va ajunge în Asia, America de Sud și în sfârșit și în Europa de Est, adică și la noi. Ce scoate în evidență acest model este interfața LG Optimus UI 3.0, aplicata peste Android și care până acum pare a fi un UI mai bun decât Motoblur sau TouchWiz. în ce privește acest telefon quad core, el măsoară 8.9 mm în grosime, cântărește 133 de grame și vine cu un ecran True HD IPS de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Smartphone-ul dispune și de 16 GB memorie internă, 1 GB RAM, conectivitate HSDPA de 21 Mbps, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC și o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED, autofocus și stabilizator de imagine. Avem la dispoziție și captura 1080p la 30 fps și o cameră frontală de 1.3 megapixeli. LG Optimus 4X HD mai include și o baterie Li-Ion de 2140 mAh, iar procesorul sau quad core vine la o frecvență de 1.5 GHz.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×