LG G3 apare Într-o serie de fotografii live ce scot la iveală un display cu margini foarte subțiri

Autor:  | Publicat în:  LG 1.350 ori
<b>LG G3 apare Într-o serie de fotografii live ce scot la iveală un display cu margini foarte subțiri</b>Deși LG G2 a fost unul dintre primele terminale care a redefinit conceptul de display aproape edge-to-edge, iată că și urmașul acestuia continuă în același mod, după cum putem vedea în fotografiile de mai jos, ce îl prezintă pe LG G3 și...

Deși LG G2 a fost unul dintre primele terminale care a redefinit conceptul de display aproape edge-to-edge, iată că și urmașul acestuia continuă în același mod, după cum putem vedea în fotografiile de mai jos, ce îl prezintă pe LG G3 și marginile foarte subțiri ale panoului frontal.

Din punct de vedere al design-ului, partea frontală a lui LG G3 va conține în mare parte doar display-ul, urmând ca butoanele de navigare să fie on-screen, la fel ca și cele de pe generația anterioară. Trecând la partea din spate, observăm celebrele butoane de power, respectiv volum, butoane ce adoptă acum un alt design.

LG G3 apare Într-o serie de fotografii live ce scot la iveală un display cu margini foarte subțiri

Deși în parțile laterale ale camerei foto observăm 2 componente ce par a fi bliț-uri LED duale, s-ar putea ca una dintre acestea să aibă rol de senzor cardiac. La capitolul conectivitate, LG G3 va oferi în partea de jos un port microUSB 2.0 și un jack audio 3.5 mm. Noul flagship al companiei sud-coreene va fi lansat în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe data de 27 mai, eveniment în cadrul căruia vom putea vedea și ceasul inteligent G Watch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×