Xbox One anunțat oficial: 8 GB RAM, HDD de 500 GB, procesor 8 core, Blu-Ray

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 2.192 ori
<b>Xbox One anunțat oficial: 8 GB RAM, HDD de 500 GB, procesor 8 core, Blu-Ray</b>A venit și ziua cea mare, 21 mai, cea în care Microsoft a anunțat oficial nouă consola Xbox, numită Xbox One. Așteptările erau mari, mai ales prin prisma lansării lui PlayStation 4, care a avut loc nu cu mult timp în urmă. Spre deosebire de PS4,...

A venit și ziua cea mare, 21 mai, cea în care Microsoft a anunțat oficial nouă consola Xbox, numită Xbox One. Așteptările erau mari, mai ales prin prisma lansării lui PlayStation 4, care a avut loc nu cu mult timp în urmă. Spre deosebire de PS4, acum am reușit să și vedem consola Xbox. Hai să vedem ce ne rezervă terminalul.

Că design această consolă aduce cu un set top box și trebuie să aflați că vine cu un drive Blu-ray și poate fi așezat doar orizontal și nu vertical că PS3. Microsoft și AMD au colaborat pentru producția unui chip de 40 nm cu CPU 8 core și GPU puternic. Alte dotări includ 8 GB RAM, HDD de 500 GB, conexiune USB 3.0 și WiFi.

Xbox One

Rețineți și că Xbox One are și rol de set top box, astfel că poate avea rol de intermediar cablul TV și televizorul vostru. Puteți schimba canalul prin comandă vocală, folosi un ghid TV direct de pe Xbox și face multitasking între funcții precum gaming, Skype sau navigare web și chiar și funcții TV. Consola aduce și un nou Kinect, care vine cu sistem de control vocal îmbunătățit, datorită unui microfon mult evoluat, care detectează voci și în medii zgomotoase.

Xbox One

Camera Kinect e și ea adusă la zi, cu senzor wide angle 1080p și posibilitatea de a detecta gesturi variate. Fascinant e faptul că acest Kinect poate chiar detecta bătăile inimii utilizatorului și poate fi folosit și în tandem cu Skype. Avem parte și de un nou controller, care aduce "peste 40 de inovații de design și hardware", conform Microsoft. Noul controller are un pad direcțional nou, nou stickuri de control și un compartiment special pentru baterie.

Xbox One

Mai trebuie menționat și că nu veți putea juca jocuri de Xbox 360 pe acest terminal, de vreme ce avem parte de o arhitectură 64 bit x86, care nu e compatibilă cu cea de pe fosta generație Xbox. Pe final menționăm că acest produs va sosi pe final de an, deși nu e clar dacă la toamnă sau iarnă. Mai multe detalii despre Xbox One și PS4 vom avea luna viitoare la E3 2013. Cum vi se pare nouă consola?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×