Xiaomi a Înregistrat o creștere de 227% a livrărilor de terminale În 2014; peste 61 milioane de unități vândute

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 660 ori
<b>Xiaomi a Înregistrat o creștere de 227% a livrărilor de terminale În 2014; peste 61 milioane de unități vândute</b>Dacă Samsung este cea care are de suferit pe piața chineză, atunci cine altcineva să beneficieze decât Xiaomi, companie ce astăzi și-a dezvăluit situația financiară pentru anul ce tocmai a trecut. Astfel, pe fondul unor pierderi înregistrate de...

Dacă Samsung este cea care are de suferit pe piața chineză, atunci cine altcineva să beneficieze decât Xiaomi, companie ce astăzi și-a dezvăluit situația financiară pentru anul ce tocmai a trecut. Astfel, pe fondul unor pierderi înregistrate de către Samsung, Xiaomi a prins un moment numai bun pentru a ieși în față.

Potrivit unui update recent făcut de căte Lei Jun, CEO-ul companiei, anul 2014 a fost perioada în care au fost livrate aproximativ 61.12 milioane de terminale mobile, cifră ce a reprezentat o creștere cu 227% comparativ cu anul 2013. De asemenea, sunt dezvăluite și cifrele referitoare la veniturile înregistrate de către companie în anul trecut.

Astfel, aflăm că totalul veniturilor încasate de către Xiaomi în 2014 a fost de 11,97 miliarde de dolari, sumă ce reprezintă o creștere cu 135% în comparație cu situația companiei în anul 2013. După cum bine știm, Xiaomi încearcă să devină una dintre cele mai valoroase companii de pe piață, având la dispoziție suportul unor numeroși investitori.

Pe lângă lansarea de terminale accesibile, Xiaomi are în plan și extinderea pe alte piețe, în acest moment India aflându-se printre principalele nume de pe listă. Deși cei 4 ani de experiență din spatele Xiaomi par a fi destul de puțini, iată că Xiaomi reușește ce mulți nu pot, și anume creșteri impresionante ale vânzărilor de terminale produse. Cum credeți că va fi anul 2015 pentru Xiaomi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×