Withings Activite Pop este un fitness tracker care arată ca un ceas old school

1.397 ori
<b>Withings Activite Pop este un fitness tracker care arată ca un ceas old school</b>Dacă unele accesorii de tip fitness tracking arata SF, precum cele de la compania Misfit, există și unele care merg pe un look clasic. Printre ele se număra proaspăt lansatul Withings Activite Pop, care arata ca un ceas clasic. &nbsp; Firma Withings,...

Dacă unele accesorii de tip fitness tracking arata SF, precum cele de la compania Misfit, există și unele care merg pe un look clasic. Printre ele se număra proaspăt lansatul Withings Activite Pop, care arata ca un ceas clasic.

Firma Withings, cunoscută pentru un cântar smart și smartwatchuri elegante a lansat acest ceas analogic în avampremiera lui CES 2015. Produsul va fi expus în Las Vegas și funcționează în tandem cu o aplicație iOS, oferind majoritatea funcțiilor clasice pentru un fitness tracker. El măsoară numărul de pași parcurși, caloriile arse și ciclul de somn. Pop costă 149.95 dolari și este o versine evoluată a lui Withings Activite, lansat în iunie, care costă cu 300 de dolari mai puțin.

Withings Activite Pop este un fitness tracker care arată ca un ceas old school

Aceste fitness trackere nu dispun de funcții smart precum notificări sau posibilitatea de a controla funcții ale unui smartphone. Brățara de fitness Pop vine cu o curea din silicon cu 3 opțiuni de culoare: albastru, gri și negru. Ceasul are două indicatoare, unul pentru ora și altul pentru procentajul activităților zilnice ale utilizatorului. Dacă vreți să atingeți 10.000 de pași parcurși pe zi, progresul e afișat de-a lungul zilei.

După ce vă atingeți ținta, ceasul va vibra ușor, iar aceeași acțiune vă va trezi dimineața. Ceasul se conectează la Apple HealthKit, RunKeeper și multe alte aplicații de fitness.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×