Xiaomi a livrat aproximativ 15 milioane de smartphone-uri în primul trimestru din 2015

684 ori
<b>Xiaomi a livrat aproximativ 15 milioane de smartphone-uri în primul trimestru din 2015</b>După ce acum c&acirc;teva zile aflam detalii mai pe larg despre compania Xiaomi și istoricul acesteia, astăzi ni se oferă și informații despre v&acirc;nzările producătorului chinez pentru primele 3 luni din 2015. Potrivit IDC, Xiaomi a livrat...

După ce acum câteva zile aflam detalii mai pe larg despre compania Xiaomi și istoricul acesteia, astăzi ni se oferă și informații despre vânzările producătorului chinez pentru primele 3 luni din 2015. Potrivit IDC, Xiaomi a livrat în primul trimestru din 2015, aproximativ 15 milioane de terminale mobile.

Astfel, creșterea în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut este de 4.98 milioane de terminale. Din punct de vedere al vânzărilor realizate pe piața din China, se pare că în acest prim trimestru Xiaomi a livrat 13.5 milioane de telefoane, în timp ce Apple a vândut 14.5 milioane de unități.

Cei de la IDC ne dezvăluie și faptul că Apple ocupă în prezent prima poziție în China raportat la numărul de telefoane vândute, cu o cotă de piață de 14.7%, iar Xiaomi locul numărul 2 cu un procent de 13.7%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×