Xiaomi a vândut 26.1 milioane de smartphone-uri În prima jumătate a acestui an, depășind deja vânzările totale pe 2013

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 788 ori
<b>Xiaomi a vândut 26.1 milioane de smartphone-uri În prima jumătate a acestui an, depășind deja vânzările totale pe 2013</b>Xiaomi este definiția poveștii de succes, această companie din China evoluând de la statutul de producător indie de smartphone-uri la unul dintre marii jucători ai pieței Android. Azi aflăm și cifre de vânzare pentru prima jumătate a anului...

Xiaomi este definiția poveștii de succes, această companie din China evoluând de la statutul de producător indie de smartphone-uri la unul dintre marii jucători ai pieței Android. Azi aflăm și cifre de vânzare pentru prima jumătate a anului 2014 și ele arăta impresionant.

Xiaomi s-a extins recent către Malaezia, Filipine și India, iar azi aflăm că firma a vândut 26.1 milioane de smartphone-uri în prima jumătate a acestui an. Această performanță reprezintă o creștere cu 271% față de anul trecut, iar Xiaomi a depășit astfel deja numărul de unități vândute pe întreg anul 2013.  Producatorul chinez  a vândut 18.7 milioane smartphone-uri în 2013, cu 160% mai mult decât în 2012 și cu mult peste tinta lor inițială de 15 milioane de terminale.

Pentru aceeași primă jumătate a anului 2014 CEO-ul companiei a anunțat venituri totale de 5.3 miliarde de dolari, cu 149% mai mult decât în aceeași perioadă a lui 2013. Trebuie să luați în calcul faptul că Xiaomi a lansat primul său telefon în 2011 și deja produsele lor se vând în doar secunde sau minute online, atunci când un nou model este lansat. CEO-ul se așteaptă ca în 2015 Xiaomi să livreze numai puțin de 100 de milioane de smartphone-uri, confirmând statutul de "Apple al Asiei".

Următorul pas? Europa și apoi America!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×