Smartisan T1, Încă un smartphone din China, de această dată cu design original și specificații de top; Produsul se livrează deja!

Autor:  | Publicat în:  Smartisan 759 ori
<b>Smartisan T1, Încă un smartphone din China, de această dată cu design original și specificații de top; Produsul se livrează deja!</b>Smartisan T1 poate părea la prima vedere "încă un telefon din China", dar cand aruncam o privire asupra specificațiilor sale și vedem și designul, prima impresie se schimbă total. Ei bine după ce a fost anunțat cu aproximativ 2 luni în urmă,...

Smartisan T1 poate părea la prima vedere "încă un telefon din China", dar cand aruncam o privire asupra specificațiilor sale și vedem și designul, prima impresie se schimbă total. Ei bine după ce a fost anunțat cu aproximativ 2 luni în urmă, azi aflăm că handsetul e gata să fie livrat viitorilor posesori.

Avem de-a face cu un smartphone cu ecran Full HD de 5 inch, cu protecție Gorilla Glass 3 aplicată atât în zona frontală, cât și în spate. La bord avem un procesor Snapdragon 801, 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă și o baterie de 2570 mAh. Smartisan T1 nu dispune de slot microSD și nici de conectivitate 4G LTE, o versiune 4G urmând să fie lansată ulterior. Prețul acestui nou venit este și el atractiv, 480 de dolari, iar varianta LTE va costa 560 de dolari.

Smartisan T1

Se pare că firma din spatele lui T1 ar avea ceva susținere, de vreme ce la debutul telefonului au participat 5000 de invitați și peste 2 milioane de persoane au urmărit prin live streaming lansarea. După povestea de succes a celor de la Oppo, OnePlus, Xiaomi și alte branduri din China, să fie oare momentul celor de la Smartisan pentru a se ridica? Mai trebuie menționat și faptul că acest nou smarphone măsoară 8.23 mm în grosime și dispune de o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX214, dar și o cameră frontală de 5 MP, plus acustică pe bază de chip TI.

Si interfata acestui device iese in evidenta, fiind aplicata o customizare lui Android care poate aduce putin cu cea de pe Oppo, dar are si cateva elemente noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×