Xiaomi anunță MIUI 9, noua versiune a ROM-ului aduce un asistent virtual, o funcție de căutare a imaginilor și un smart app launcher

1.730 ori
<b>Xiaomi anunță MIUI 9, noua versiune a ROM-ului aduce un asistent virtual, o funcție de căutare a imaginilor și un smart app launcher</b>Cei de la Xiaomi au profitat de lansarea lui Mi 5x pentru a prezenta și noul ROM MIUI 9 ce este bazat pe Android Nougat. Ni se oferă noutăți interesante precum un asistent virtual, o funcție de căutare a imaginilor din telefon, dar și modificări la

Odată cu prezentarea lui Xiaomi Mi 5x, firma asiatică a dezvăluit și noua versiune a ROM-ului intitulat MIUI. Se ajunge la versiunea 9 și printre cele mai importante noutăți aduse în cazul de față se numără integrarea unei soluții de căutare a imaginilor, un asistent smart virtual și un launcher smart app. MIUI 9 se bazează pe Android 7.0 Nougat și aflăm că task-urile de zi cu zi precum deschiderea de aplicații ar trebui să fie mult mai rapide.

MIUI 9

Funcția de căutare a imaginilor ne va permite să găsim pozele după anumite criterii și să le sortăm în funcție de persoanele ce apar, locații, expresii, evenimente, documente, dar și în categoria capturi de ecran. MIUI 9 mai aduce și un nou sistem de fișiere, un management îmbunătățit al memoriei cache și funcția split-screen multitasking ce permite rularea a două aplicații simultan pe ecran.

MIUI 9

Suntem anunțati că nu toate funcțiile din ROM-ul destinat publicului chinez vor ajunge pe ediția globală și că printre primele telefoane ce vor primi noul release se află Mi 6, Mi 5x și Redmi Note 4X în varianta cu procesor Qualcomm.

MIUI 9

Acest lucru se va întâmpla pe 11 august, iar 14 zile mai târziu MIUI 9 va ajunge și pe următoarele smartphone-uri: Mi Mix, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32 GB, Mi Max 64 GB/128 GB, Mi 4s, Mi 4c, Mi Note Pro și totodată Redmi 4X.

La sfârșitul lunii septembrie și celelalte smartphone-uri din seria Mi și Redmi cu excepția Mi 1, Mi 1s și Mi 2A, vor beneficia de acest custom ROM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×