Xiaomi Mi Max 3 se lasă admirat în randări oficiale; Lansarea sa programată pe 19 iulie

1.696 ori
<b>Xiaomi Mi Max 3 se lasă admirat în randări oficiale; Lansarea sa programată pe 19 iulie</b>Cu doar două zile rămase până la debutul oficial, iată că smartphone-ul Xiaomi Mi Max 3 ni se dezvăluie în randări oficiale și asta chiar prin intermediul fondatorului companiei, Bin Lin. Acesta a publicat pe pagina personală de Weibo o serie de

În ultimele săptămâni am observat cum și oficiali ai Xiaomi au dezvăluit materiale leak pentru viitorul phablet Mi Max 3, un trend care continuă și astăzi când nimeni altul decât Bin Lin, fondatorul companiei chineze decide să ne suprindă vizual prin postarea unui număr generos de randări cu dispozitivul în cauză pe pagina sa personală de Weibo. Vedeți toate imaginile mai jos și totodată culorile în care va fi disponibil.

Xiaomi Mi Max 3

După cum se poate vedea, acest uriaș phablet de la Xiaomi va adopta un design similar celui purtat de către modelele din seria Redmi, cu un ecran 18:9 înconjurat de muchii relativ înguste ale panoului frontal. Are o carcasă unibody metalică, o cameră duală în spate și un scanner de amprente tot în această zonă.

Telefonul beneficiază și de jack audio în partea superioară iar ca variante de culoare avem aici negru, auriu, dar și un albastru electric ce se prezintă foarte bine ca nuanță. Xiaomi Mi Max 3 este așteptat într-o variantă standard cu procesor Snapdragon 636, dar și într-o versiune mai bine echipată cu cipset Snapdragon 710. Telefonul va oferi o baterie de 5500 mAh, ecran IPS de 6.9 inch și până la 6 GB de RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×