Xiaomi Black Shark 2 are confirmat procesorul Snapdragon 855 de un teaser oficial; Telefonul debutează pe 18 martie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 880 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 are confirmat procesorul Snapdragon 855 de un teaser oficial; Telefonul debutează pe 18 martie</b>În perioada următoare așteptăm printre altele și debutul smartphone-ului de gaming Xiaomi Black Shark 2, handset care a avut parte de multe leak-uri în ultima vreme și care continuă să își facă apariția în materiale teaser

În perioada următoare așteptăm printre altele și debutul smartphone-ului de gaming Xiaomi Black Shark 2, handset care a avut parte de multe leak-uri în ultima vreme și care continuă să își facă apariția în materiale teaser. Un asemenea material promo sosește astăzi și are rolul de a confirma prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 855 de la pachet, motorul acestui gaming-phone.

Xiaomi Black SHark 2

Avem de fapt două teasere proaspete, unul dintre acestea (cel din dreapta) dezvăluind silueta device-ului și aluzia la imersiunea oferită de către ecranul dispozitivului. Primul teaser este cel care confirmă prezența cipset-ului octa-core SD855 și tot în acest material vedem în zona superioară menționat cip-ul de 12 GB RAM.

De asemenea știm că noul smartphone de gaming Xiaomi va sosi cu un mecanism eficient de răcire, unul de nouă generație intitulat Liquid Cool 3.0 care va ține temperaturile sub control pentru o experiență de gaming fără cusur. Din câte am aflat anterior vor exista și variante mai accesibile cu 6 sau 8 GB RAM la bord.

Așteptăm acum și detalii despre prețuri! 

 

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×