Samsung Galaxy S10 primeşte un drop test; Una dintre variantele sale este mai vulnerabilă decât celelalte (Video)

1.075 ori
<b>Samsung Galaxy S10 primeşte un drop test; Una dintre variantele sale este mai vulnerabilă decât celelalte (Video)</b>Mărturisesc că îmi era dor de drop test-uri, care nu prea mai sunt la modă de ceva vreme. Cred că de la Nokia 3310 (2017) încoace nu am mai văzut un drop test acătării. Ei bine Galaxy S10 primeşte unul de la SquareTrade

Mărturisesc că îmi era dor de drop test-uri, care nu prea mai sunt la modă de ceva vreme. Cred că de la Nokia 3310 (2017) încoace nu am mai văzut un drop test acătării. Ei bine Galaxy S10 primeşte unul de la SquareTrade, care a încercat toate versiunile de S10 şi aflăm care rezistă mai bine la scăparea pe jos.

Galaxy S10

În general telefoanele cu spate şi fata din sticla sunt asociate cu nişte costuri foarte mari pentru a înlocui vreunul dintre cele două panouri. Se lasa cu sute de dolari cheltuite pentru un iPhone XS Max de exemplu. Atunci când Galaxy S10 este scăpat pe jos, pe beton să zicem, se lasă cu spărturi aşa cum era de aşteptat.

Galaxy S10

Scăpat de la 1.8 metri înălţime cu faţa în jos, Galaxy S10 are ecranul crăpat şi daune în colţuri. La acelaşi test, Galaxy S10+ are ecran crăpat, sticla desprinsă şi daune în colţuri. Galaxy S10e în schimb are defecţiune a ecranului, sticla desprinsă şi crăpături. A fost făcut şi un test în care telefoanele sunt scăpate cu spatele în jos, tot de la 1.8 metri înălţime.

S10 are iarăşi crăpături şi daune la colţuri, în vreme ce S10 are sticla spartă total şi desprinsă. S10e are camera spartă, bliţul rupt şi spărturi pe toată sticla din spate. Se pare că Galaxy S10 supravieţuieşte cel mai bine din acest trio şi e peste iPhone XS Max ca rezistenţa.

Daunele lui S10e sunt cele mai grave şi aduc cu cele ale lui iPhone XS Max la un test similar. Ambele au devenit inutilizabile după test.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×