Xiaomi Mi 9 are debutul confirmat pentru data de 20 februarie! Apar teasere oficiale și noi fotografii reale

2.409 ori
<b>Xiaomi Mi 9 are debutul confirmat pentru data de 20 februarie! Apar teasere oficiale și noi fotografii reale</b>Deși ne așteptam ca lansarea lui Xiaomi Mi 9 să se întâmple undeva în perioada aprilie-mai, iată că firma chineză are de gând să prezinte acest flagship mult mai devreme, chiar peste o săptămână. Teasere oficiale ajunse pe pagina

Deși ne așteptam ca lansarea lui Xiaomi Mi 9 să se întâmple undeva în perioada aprilie-mai, iată că firma chineză are de gând să prezinte acest flagship mult mai devreme, chiar peste o săptămână. Teasere oficiale ajunse pe pagina de Weibo a companiei dezvăluie că debutul are loc pe 20 februarie, fix în ziua în care rivalul sud-coreean Samsung își va prezenta trio-ul de smartphone-uri Galaxy S10!

Xiaomi Mi 9

În aceste prime materiale teaser avem ocazia să vedem pe lângă mențiunea zilei în care telefonul se lansează și device-ul în sine din spate. Se confirmă pe această cale faptul că are o cameră triplă în spate, primul senzor având un inel colorat în jurul său, în vreme ce bliț-ul LED este plasat sub modulul triplu.

Xiaomi Mi 9

Odată cu aceste imagini sosesc și fotografii reale online ce confirmă design-ul panoului spate și care ne oferă posibilitatea de a admira și zona frontală acolo unde întâlnim un ecran cu muchii laterale înguste și decupaj "picătură" în zona superioară. Din zvonurile prezente în online știm că handset-ul va avea procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM + 128 GB de stocare în varianta standard și suport pentru încărcare la 27W.

Prețul vehiculat pentru acest model de bază este 383 euro. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×