Xiaomi Black Shark 2 se lansează oficial pe 18 martie cu 12 GB RAM și procesor Snapdragon 855

843 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 se lansează oficial pe 18 martie cu 12 GB RAM și procesor Snapdragon 855</b>La o zi distanță de la apariția din cadrul GeekBench descoperim și data lansării lui Xiaomi Black Shark 2 și anume 18 martie. Astfel peste doar 10 zile vom avea pe piață un nou smartphone de gaming, unul cu dotări de top

La o zi distanță de la apariția din cadrul GeekBench descoperim și data lansării lui Xiaomi Black Shark 2 și anume 18 martie. Astfel peste doar 10 zile vom avea pe piață un nou smartphone de gaming, unul cu dotări de top și la nivelul lui Vivo iQOO - pe listă fiind atât procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 855, cât și o cantitate impresionantă de 12 GB RAM pentru multitasking eficient.

Black Shark 2

De la noul telefon așteptăm printre altele și suport pentru încărcare rapidă la 27W, asta în vreme ce predecesorul mergea până la un nivel maxim de 18W. De asemenea, se vehiculează prezența unui nou sistem de răcire numit Liquid Cool 3.0 menit să păstreze temperaturile la un nivel optim pentru a ne putea bucura de gaming fără probleme. 

Ecranul ar putea fi o unitate AMOLED de 6 inch cu rezoluție FHD+ și vom avea și cameră duală în spate. Design-ul nu se va schimba prea mult și ne așteptăm și la un sistem de iluminare LED RGB. Vor fi puse în vânzare și configurații cu 8 GB RAM aparent și probabil stocarea va ajunge până la 256 GB.

Aflți prețul device-ului și alte detalii pe 18 martie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×