Xiaomi Black Shark 2 este certificat de TENAA; Aduce mici schimbări la nivel estetic

1.181 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 este certificat de TENAA; Aduce mici schimbări la nivel estetic</b>În acest an flagship-urile Xiaomi au venit pe bandă rulantă și dacă ar fi să facem o adunare, aș zice că avem pe puțin 7-8 modele cu procesor Snapdragon 845 la bord. Pentru ca peisajul să fie complet ne mai pregătim de lansarea unui asemenea telefon

Din câte aflăm astăzi se pare că Xiaomi se pregătește pentru lansarea unui succesor al lui Black Shark pe piață, acesta fiind primul smartphone de gaming din portofoliul companiei chineze. Chiar TENAA este sursa acestei informații și cu toate că între timp pagina certificării a fost ștearsă, avem parte de fotografii reale ale lui Xiaomi Black Shark 2 grație ochilor vigilenți care au fost pe fază pentru a păstra dovezile.

Xiaomi Black Shark 2

Pe seama imaginilor de aici remarcă faptul că Black Shark 2 va aduce câteva schimbări minore la nivel estetic, de această dată camera duală fiind plasată central în forma unui setup vertical. Scanner-ul de amprente se mută în spate cu scopul de a lăsa loc unui display mai generos, unul care nu ar fi exclus să adopte un decupaj în zona superioară.

Nu ne putem convinge de acest detaliu din fotografiile TENAA, motiv pentru care așteptăm mai multe scăpări în perioada următoare în online. Potrivit speculațiilor, diagonala ecranului va fi de 5.99 inch și bateria va avea o capacitate de 4000 mAh. Probabil se va opta tot pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și pentru 8 GB de RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×