Xiaomi Black Shark 2 apare într-un video hands on, cu iluminare RGB spectaculoasă (Video)

2.459 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 apare într-un video hands on, cu iluminare RGB spectaculoasă (Video)</b>La doar câteva momente de la descoperirea unui teaser oficiat asociat lui Xiaomi Black Shark 2, iată că vedem și un clip hands-on cu noul telefon de gaming. Acesta pune accentul pe sistemul de iluminare spectaculos din partea din spate

Dacă Razer Phone 2 oferă celebra iluminare Chroma, ei bine nici Xiaomi nu stă pe bară şi oferă un sistem special de iluminare pe viitorul smartphone de gaming. E vorba despre Xiaomi Black Shark 2, care a apărut în primul său video hands on mai jos.

Terminalul a fost deja certificat de TENAA şi a primit şi un teaser de la Xiaomi. Din păcate în video-ul hands on nu vedem decât spatele telefonului, cu un logo "S" aprins şi schimbându-şi culorile în acelaşi ritm cu două seturi de lumini LED laterale. Astfel de abordări fistichii scot în evidenţă telefoanele şi pe gamerul care vrea să se remarce prin handsetul său.

În general luminile sunt sincronizate cu acţiunea din joc, cum se întâmplă şi la controllerul de PS4 . Acesta see poate ilumina cu roşu dacă se descarcă sau chiar cu roşu/albastru alternat când intră o maşină de poliţie în scenă în joc. Xiaomi Black Shark 2 este aşteptat cu un procesor Snapdragon 845 la interior, 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Ar trebui să aibă un ecran 18:9 mai alungit decât cel de pe Razer Phone 2, dar probabil nu va primi şi suport 120 Hz ca acesta. Ar trebui să coste doar 500 de dolari şi să debuteze în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×