Xiaomi Black Shark 2 ar putea fi numit de fapt Black Shark Helo; Lansarea sa are loc mâine

967 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 ar putea fi numit de fapt Black Shark Helo; Lansarea sa are loc mâine</b>Cu 24 ore înainte de lansarea smartphone-ului de gaming Xiaomi Black Shark 2 aflăm o informație importantă, aceea că telefonul ar putea debuta sub o altă denumire și nu cea știută până acum. Se vorbește despre numele Black Shark Helo care

După cum probabil știți, mâine pe data de 23 octombrie este programată și lansarea lui Xiaomi Black Shark 2, sau mai bine zis Xiaomi Black Shark Helo dacă ne raportăm la cele mai noi speculații din online. Zvonuri recent sosite indică faptul că firma chineză va vinde noul terminal de gaming sub denumirea Black Shark Helo, nume ales cu un scop anume după cum veți afla din rândurile următoare.

Ei bine, se pare că firma chineză ia în calcul faptul că publicul global nu a auzit despre prima generație Black Shark, motiv pentru care un Black Shark 2 lansat internațional ar fi oarecum ciudat pentru mulți utilizatori în situația în care nu știu mai nimic despre primul model din gamă. Succesorul vine totuși și global, iar compania crede că e mai natural să folosească un alt nume.

Până când ne vom convinge dacă așa stau lucrurile sau nu, vă reamintim că telefonul de gaming va sosi cu procesor octa-core Qualocmm Snapdragon 845, 8 GB RAM și cu o cameră duală în spate. Va avea baterie generoasă de 4000 mAh cu încărcare rapidă, dar și un sistem de iluminare RGB lateral.

O surpriză ar fi dacă ecranul va fi unul 120Hz precum cel de pe noul Razer Phone 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×