Google Pixel 3 îşi dezvăluie fundalurile şi live wallpaper-urile (Download)

1.128 ori
<b>Google Pixel 3 îşi dezvăluie fundalurile şi live wallpaper-urile (Download)</b>La câteva zile de la apariția imaginilor de fundal care vor sosi pe smartphone-ul Huawei Mate 20, iată că avem parte de o scăpare similară și pentru imaginile background de pe Pixel 3 și Pixel 3 XL. Există și o serie de live wallpaper-uri aici

Zilele trecute Huawei Mate 20 îşi dezvăluia fundalurile şi temele, pe care le puteaţi pune chiar pe terminalele voastre, iar acum e rândul lui Pixel 3 să etaleze ceva similar. Vă reamintesc că Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL sunt aşteptate să debuteze pe 9 octombrie, în cadrul unui eveniment special Google.

Google Pixel 3

Până acum au tot scăpat ambele handseturi, deci apariţia de fundaluri nu ne mai surprinde. Mulţumită celor de la MySmartPrice şi Ishan Agarwal vedem 28 de posibile live wallpaper-uri (video aici), unele care apăruseră chiar în scăpări precedente. Puteţi alege între peisaje marine, oceanice, vederi aeriene, stânci impunătoare sau fundaluri abstracte. Unele dintre fundaluri sunt dinamice şi reacţionează la atingere, mişcare sau notificări, ba chiar se mişcă în ton cu muzica ascultată.

Google Pixel 3

E genial să vezi păsări zburând pe lângă piscuri pe ecranul telefonului în fundal. Aveţi şi opţiunea unor siluete de clădiri gigantice din metropole de pe glob, cu schimbări de lumină între noapte şi zi. Google a inclus şi o creatură "Pixie", care apare uneori pe undele fundaluri în mod "magic", când telefonul se află în standby. Din fericire tot ce aveţi aici este compatibil şi cu alte telefoane, nu doar cu cele Pixel.

Google Pixel 3

A fost confirmată compatibilitatea cu un Xperia XZ3 spre exemplu. Le puteţi descărca pe telefonul mobil de aici. Trebuie să aveţi şi aplicaţia Google Wallpapers pentru a le activa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×