Xiaomi brevetează un telefon cu breton atipic, în care apar două camere selfie

1.969 ori
<b>Xiaomi brevetează un telefon cu breton atipic, în care apar două camere selfie</b>Xiaomi a brevetat un nou design de smartphone în ultimele zile, unul care propune o abordare nouă pentru celebrul breton. Varianta companiei chineză arată ca şi cum cineva ar fi lăsat o porţiune de jaluzea jos şi ar privi

Xiaomi a brevetat un nou design de smartphone în ultimele zile, unul care propune o abordare nouă pentru celebrul breton. Varianta companiei chineză arată ca şi cum cineva ar fi lăsat o porţiune de jaluzea jos şi ar privi prin ea scrutător spre ce se întâmplă afară.

Brevet Xiaomi

Vedem şi două camere selfie aici şi bretonul eatipic pentru că de obicei îl vedeam fie sub forma celui lat de pe iPhone X, fie mai nou "picătură", decupaj direct în ecran sau în formă de "V". Documentele au fost înregistrate la CNIPA (Chinese National Intellectual Property Administration), biroul de brevete din China. În spate avem 3 camere, aranjate vertical şi lateral, ca la Xiaomi Mi 9.

Brevet Xiaomi

Sub ele se află un bliţ LED şi nu vedem nici urmă de cititor de amprente în spate, deci putem deduce că acesta a fost integrat în ecran. Mai remarcăm şi un port USB Type-C în zona de jos, dar şi două grile pentru difuzoare, probabil una de decor şi una reală. Sursa afirmă că acesta va fi un flagship, dar nu avem idee din ce gama va face parte. Aş paria pe Mi sau Redmi, eventual cu vreo surpriză din seria Poco.

Eventual face parte din seria CC, ca tot are legatura cu brandul Meitu preluat de Xiaomi anul trecut si care a mai avut camere selfie de gen. Clar nu va fi Mi Mix 4, care ar trebui să aducă un design revoluţionar, poate chiar pliabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×