LG brevetează un telefon cu ecran rulabil plus unul clasic; Iată cum ar putea arăta pliabilul

1.073 ori
<b>LG brevetează un telefon cu ecran rulabil plus unul clasic; Iată cum ar putea arăta pliabilul</b>LG nu e deloc străină de brevete trăznite pentru telefoane mobile încă nelansate, iar în ultima vreme cred că am văzut mai des brevete ale lor pentru pliabile decât unele Samsung să zicem. Azi apare încă unul, care implică

LG nu e deloc străină de brevete trăznite pentru telefoane mobile încă nelansate, iar în ultima vreme cred că am văzut mai des brevete ale lor pentru pliabile decât unele Samsung să zicem. Azi apare încă unul, care implică un ecran rulabil şi unul clasic. Cei de la Letsgodigital.org au realizat şi randări bazate pe acest brevet.

Brevet LG

Am mai auzit de ideea unui ecran care se rulează din corpul unui telefon, ca un soi de "pergament". LG a experimentat cu tot soiul de formaturi pentru pliabilele sale, inclusiv modele dublu pliabile şi chiar un telefon cu pliere în formă de "Z". Noul ecran rulabil se poate înfăşura în jurul întregului corp al telefonului şi are muchii minime spre inexistente ca grosime, din ce vedem în imagini.

Brevet LG

Nu avem vreun decupaj, breton, senzori sau camere, totul fiind la nivelul unui design minimalist, fără complexităţi. Un astfel de ecran rulabil presupune plierea în două direcţii şi mult mai multă versatilitate decât un telefon pliabil clasic care se poate doar închide sau deschide. O astfel de abordare elimină şi vulnerabilitatea unei balamale, care pare să fi fost o problemă la Galaxy Fold, cu golurile sale.

Brevet LG

Trebuie să recunoaştem că au fost prea multe scăpări de pliabile LG şi nu iese fum fără foc. Compania cred totuşi că preferă să aştepte mutări ale adversarilor, mai ales că şi Samsung şi Huawei şi-au tot amânat pliabilele până acum (Galaxy Fold vine în septembrie, Mate X în noiembrie).

Brevet LG

Menţionăm şi că LG a brevetat denumiri pentru telefoane rulabile încă din aprilie: LG The Roll, LG Double Roll, Dual Roll, Bi Roll şi Roll Canvas. Între timp ne pregătim pentru IFA 2019, unde LG va aduce noi telefoane ca LG V60 şi LG 8X, dar şi huse cu ecran secundar promovate ca ideale pentru gaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×