Vivo brevetează un telefon cu "urechi de iepuraş" pentru camerele selfie

757 ori
<b>Vivo brevetează un telefon cu "urechi de iepuraş" pentru camerele selfie</b>Dacă vi se păreau ciudate telefoanele cu două bretoane (sus şi jos) sau bretoane laterale, ei bine Vivo are o trăznaie şi mai mare pentru noi. De această dată chinezii au brevetat un telefon cu "urechi de iepuraş"

Dacă vi se păreau ciudate telefoanele cu două bretoane (sus şi jos) sau bretoane laterale, ei bine Vivo are o trăznaie şi mai mare pentru noi. De această dată chinezii au brevetat un telefon cu "urechi de iepuraş", în loc de breton clasic. În ziua de azi se merge mai mult pe renunţarea la breton şi mutarea camerei selfie într-un mecanism pop up sau glisant. Pe viitor se poate ajunge şi la integrarea camerei selfie direct sub ecran, dar mai avem până atunci.

Brevet VIVO

Între timp vedem că Vivo a brevetat un telefon cu "urechi de iepuraş", două la număr, protuberanţe ce ies de sus şi găzduiesc două camere frontale pe telefon. Mai este o variantă cu un soi de "frunte" rotunjită şi protuberanta, tot cu două camere selfie şi amintind de ce făcea firma Meitu. Acest brevet a fost înregistrat de la mijlocul anului 2018, prin WIPO (World Intellectual Property Office). Brevetul a fost publicat pe 14 mai 2019 şi include 14 schiţe.

Brevet VIVO

Designul acela cu "urechi" îmi aminteşte de huse cu urechi de iepure, populare în rândul domnişoarelor şi copiilor. Vivo nu e străină de experimente, fiind prima cu camera selfie pop up prin modelul NEX şi având şi un telefon concept fără butoane şi orificii prezentat recent. Tot Vivo a avut şi primul telefon cu cititor de amproente în ecran şi s-a remarcat prin terminalul cu ecran în faţă şi spate NEX Dual Display.

Slabe şanse să vedem acest brevet devenit realitate totuşi, pentru că propune un design ridicol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×