Xiaomi CC este noua serie de telefoane trendy destinate publicului tânăr, device-uri cu tehnologie foto Meitu

1.614 ori
<b>Xiaomi CC este noua serie de telefoane trendy destinate publicului tânăr, device-uri cu tehnologie foto Meitu</b>Așa cum v-am relatat și noi aici pe Mobilissimo, în ultima săptămână s-a discutat și despre primul telefon realizat de către Xiaomi în parteneriat cu Meitu, firmă din urmă pe care gigantul chinez a achiziționat-o în toamna anului

Așa cum v-am relatat și noi aici pe Mobilissimo, în ultima săptămână s-a discutat și despre primul telefon realizat de către Xiaomi în parteneriat cu Meitu, firmă din urmă pe care gigantul chinez a achiziționat-o în toamna anului trecut. Am descoperit chiar un prim device din această serie certificat de către TENAA și anume Xiaomi Mi CC9e și recent am văzut un teaser pentru un smartphone și mai special.

Xiaomi CC

Terminalul cu pricina seamănă mult cu ASUS ZenFone 6 prin prisma camerei foto rotative/flip și astăzi avem ocazia să descoperim câteva detalii extra despre noua serie pregătită de către Xiaomi. Aceasta se numește "Xiaomi CC" și în cazul în care vă întrebați de unde vine denumirea, ei bine este vorba despre inițialele cuvintelor "Colorful & Creative"

Echipa ce se va ocupa cu dezvoltarea acestor terminale se numește "Cool & Chic" și este cea mai tânără echipă de producție din interiorul Xiaomi. Seria Xiaomi CC va fi destinată publicului tânăr și va ajunge la nivel global. Ni se promit telefoane colorate și creative, dar și implementarea de tehnologii avansate în zona de captură foto, aici fiind adus aportul Meitu pentru efecte selfie și tot soiul de setări AI.

Se pare că telefonul cu cameră flip văzut în teaser se va numi Xiaomi CC9 și denumirea sa reprezintă totodată un omagiu pentru aniversarea de 9 ani a companiei chinez. Rămâne să aflăm când se lansează acest nou device și la ce prețuri va ajunge pe piață, cu toate că asocierea cu publicul tânăr pare a indica accesibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×