Xiaomi ar putea crește prețurile telefoanelor pe viitor, dorind să îmbunătățească percepția brandului pe piață

1.339 ori
<b>Xiaomi ar putea crește prețurile telefoanelor pe viitor, dorind să îmbunătățească percepția brandului pe piață</b>De-a lungul anilor cei de la Xiaomi și-au creat un fanbase generos și grație sumelor accesibile pe care le-a practicat în zona smartphone, până și flagship-urile fiind accesibile comparativ cu ofertele din partea giganților

De-a lungul anilor cei de la Xiaomi și-au creat un fanbase generos și grație sumelor accesibile pe care le-a practicat în zona smartphone, până și flagship-urile fiind accesibile comparativ cu ofertele din partea giganților precum Samsung sau LG. Cu doar câteva sute de euro poți lua un telefon bine echilibrat și pus la punct, iar cei cu buget și mai limitat au de asemenea numeroase soluții din care pot alege.

Acum descoperim că pe viitor compania ar putea aplica pentru o creștere a prețurilor telefoanelor mobile aduse pe piață, asta din pricina unui motiv neașteptat. În cadrul unui sesiuni Q&A organizată chiar după evenimentul de lansare a lui Xiaomi Mi 9 în China, nimeni altul decât Lei Jun - CEO-ul companiei a făcut neașteptata declarație.

El spune că telefoanele Xiaomi s-ar putea scumpi pe viitor, nu cu mult totuși. Motivul din spatele acestei decizii este acela ca Xiaomi să nu mai fie văzută ca o companie de produce telefoane ieftine (de sub 300 dolari), Xiaomi urmând a investi mai mulți bani pentru realizarea unor produse mai bune aparent.

Lei Jun a declarat chiar faptul că aceasta ar putea fi ultima dată când prețul unui smartphone Xiaomi va fi de sub 400 euro, cu referire la Xiaomi Mi 9 și că a observat asemenea scumpiri și la rivali în zona de terminale flagship. Xiaomi le va urma exemplul și separarea sub-brandului Redmi de acum câteva luni pare a fi fost o strategie bine gândită, telefoanele accesibile urmând a fi găsite în portofoliul acestui segment ce își desfășoară activitatea independent. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×