Xiaomi CC9 apare în prima randare; Dă startul gamei inspirate de brandul Meitu

815 ori
<b>Xiaomi CC9 apare în prima randare; Dă startul gamei inspirate de brandul Meitu</b>După ce s-a tot zvonit că în curând vom vedea un telefon Xiaomi Meitu cu cameră flip, iată că Xiaomi a anunţat brandul de telefoane CC. Acesta preia experiența celor de la Meitu în camere selfie şi deja vedem acum şi primul

După ce s-a tot zvonit că în curând vom vedea un telefon Xiaomi Meitu cu cameră flip, iată că Xiaomi a anunţat brandul de telefoane CC. Acesta preia experiența celor de la Meitu în camere selfie şi deja vedem acum şi primul model din gama, Xiaomi CC9, în randări.

Xiaomi CC9

Înainte de toate vă reamintesc că Xiaomi a cumpărat compania Meitu anul trecut. De aici şi colaborarea care totuşi nu lasă loc pentru branding Meitu. Compania chineză a confirmat că va lansa două telefoane din gama CC ulterior, dar fără a preciza data. Unul va fi Xiaomi CC9, care judecând după randare de aici e inspirat de Xiaomi Mi 9, doar că mai puţin flamboiant ca design. Celelalt ar putea fi modelul in stil ZenFone 6. 

Scăparea vine de pe Weibo şi nu seamănă deloc cu acel model cu cameră flip. Acelaşi CC9 a apărut şi pe TENAA cu design similar. Aceste terminale sunt destinate publicului tânăr, în special celui feminin. CC vine de la "Colorful & Creative", iar echipa din spatele noilor handseturi e cunoscută intern drept "Cool & Chic", fiind cea mai tânără echipă din cadrul Xiaomi.

Cât despreXiaomi CC9, mă aştept la un telefon cu dotări midrange, preţ sub 300 de euro şi o cameră selfie cu rezoluţie uriaşă, de la 32 MP în sus. Văd că avem şi cititor de amprente integrat în ecran, iar camera triplă include sigur şi un senzor cu obiectiv ultra wide.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×