Xiaomi confirmă existenţa lui Xiaomi Mi MIX 2, debutul în trimestrul 4 al acestui an

1.760 ori
<b>Xiaomi confirmă existenţa lui Xiaomi Mi MIX 2, debutul în trimestrul 4 al acestui an</b>Am mai descoperit în trecut informații despre succesorul lui Xiaomi Mi Mix, dar astăzi avem parte de o confirmare oficială a acestui phablet cu display edge-to-edge. Detaliile vin din partea companiei producătoare care recent a fost vizitată de către

Despre Xiaomi Mi MIX 2 am mai scris atunci când au apărut primele zvonuri despre acest terminal. Acum iată că el revine în actualitate, de această dată cu o confirmare oficială din partea producătorului şi o perioadă estimată pentru debutul său.

Ocazia acestei confirmări a fost o vizită realizată de către designer-ul Philippe Starck la sediul Xiaomi, pentru a discuta despre succesorul lui Mi MIX. Cu această ocazie am descoperit că noul terminal edge to edge va debuta în trimestrul 4 al acestui an. Se discută despre un display cu muchii şi mai înguste şi un screen to body ratio şi mai ridicat.

Trebuie spus că primul Mi MIX rămâne şi acum unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri de pe piaţă, inspirând multe telefoane care au debutat de-a lungul acestui an. El sosea în noiembrie anul trecut şi a fost produs în număr limitat, din cauza procedeului special de prelucrare a carcasei din ceramică. Abia la începutul acestui an a venit şi o versiune albă şi a crecut capacitatea de producţie.

Starck este un designer francez, cunoscut pentru operele sale arhitecturale, designul interior şi industrial. Are în portofoliu hoteluri exclusiviste, restaurante de multe stele Michelin şi piese de muzeu. Între timp Xiaomi Mi MIX 2 a apărut şi la GearBest cu specificaţii listate. Ar trebui să aibă CPU Snapdragon 835, 6 GB sau 8 GB RAM și o baterie de 4500 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×