Xiaomi lansează un dock de smartphone care măsoară tensiunea arterială și costă doar 33 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 840 ori
<b>Xiaomi lansează un dock de smartphone care măsoară tensiunea arterială și costă doar 33 de dolari</b>Xiaomi a investit 25 de milioane de dolari în iHealth Labs, iar acum rezultatele investiției lor se transformă într-un nou produs hardware. E vorba despre un dock de smartphone care poate măsura tensiunea arterială. &nbsp; El costă doar 33 de...

Xiaomi a investit 25 de milioane de dolari în iHealth Labs, iar acum rezultatele investiției lor se transformă într-un nou produs hardware. E vorba despre un dock de smartphone care poate măsura tensiunea arterială.

El costă doar 33 de dolari și e însoțit de o aplicație dedicată. La pachet cu accesoriul vine și o manșetă specială care se înfășoară în jurul mâinii utilizatorului pentru a măsura tensiunea sistolică și diastolică. și pulsul va fi măsurat cu același device, iar aplicația de pe smartphone e folosită pentru a controla procesul. Xiaomi afirmă că dockul e intuitiv și că include funcții de partajare a rezutatelor.

Xiaomi lansează un dock de smartphone care măsoară tensiunea arterială și costă doar 33 de dolari​

Deocamdată produsul e disponibil doar în China și ne surprinde faptul că iHealth Labs nu are de-a face cu Apple, în ciuda numelui. Mă aștept ca Xiaomi să mai lanseze produse medicale, după acest dock și după o brățară de fitness. Interesant de remarcat e faptul că iHealth Labs a lansat cu ceva vreme în urmă un dock pentru măsurarea tensiunii dedicat terminalelor Apple, dar acela a primit mai puțină acoperire din partea presei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×