Xiaomi lansează un dock de smartphone care măsoară tensiunea arterială și costă doar 33 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 732 ori
<b>Xiaomi lansează un dock de smartphone care măsoară tensiunea arterială și costă doar 33 de dolari</b>Xiaomi a investit 25 de milioane de dolari în iHealth Labs, iar acum rezultatele investiției lor se transformă într-un nou produs hardware. E vorba despre un dock de smartphone care poate măsura tensiunea arterială. &nbsp; El costă doar 33 de...

Xiaomi a investit 25 de milioane de dolari în iHealth Labs, iar acum rezultatele investiției lor se transformă într-un nou produs hardware. E vorba despre un dock de smartphone care poate măsura tensiunea arterială.

El costă doar 33 de dolari și e însoțit de o aplicație dedicată. La pachet cu accesoriul vine și o manșetă specială care se înfășoară în jurul mâinii utilizatorului pentru a măsura tensiunea sistolică și diastolică. și pulsul va fi măsurat cu același device, iar aplicația de pe smartphone e folosită pentru a controla procesul. Xiaomi afirmă că dockul e intuitiv și că include funcții de partajare a rezutatelor.

Xiaomi lansează un dock de smartphone care măsoară tensiunea arterială și costă doar 33 de dolari​

Deocamdată produsul e disponibil doar în China și ne surprinde faptul că iHealth Labs nu are de-a face cu Apple, în ciuda numelui. Mă aștept ca Xiaomi să mai lanseze produse medicale, după acest dock și după o brățară de fitness. Interesant de remarcat e faptul că iHealth Labs a lansat cu ceva vreme în urmă un dock pentru măsurarea tensiunii dedicat terminalelor Apple, dar acela a primit mai puțină acoperire din partea presei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×