Xiaomi lansează un robot de bucătărie ce găteşte orez şi e controlat de smartphone; Costă 150 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 582 ori
<b>Xiaomi lansează un robot de bucătărie ce găteşte orez şi e controlat de smartphone; Costă 150 de dolari</b>Xiaomi, ca denumire &icirc;şi are originile foarte apropiate de cereale pentru că &icirc;n traducere liberă Xiaomi &icirc;nseamnă "Orez mic" (Xiao = mic.; mi = orez). Nu e de mirare deci să vedem firma asiatică lans&acirc;nd un robot de bucătărie...

Xiaomi, ca denumire îşi are originile foarte apropiate de cereale pentru că în traducere liberă Xiaomi înseamnă "Orez mic" (Xiao = mic.; mi = orez). Nu e de mirare deci să vedem firma asiatică lansând un robot de bucătărie special creat pentru a găti orez.

Gadgetul costă 150 de dolari şi poate fi controlat prin intermediul unui smartphone. Compania şi-a diversificat deja portofoliul semnificativ în ultimii ani, lansând şi aparate de purificat aerul, televizoare, aparate de purificat apă, tensiometre şi chiar şi un Segway. CEO-ul Xiaomi, Lei Jun oferise indicii cu privire la lansarea aparatului de mai sus încă din februarie, când se plângea că roboţii de bucaterie japonezi gătesc orezul mai bine decât cei din China.

Acest aparat optimizează procesul de gătire în funcţie de tipul de orez folosit. Astfel, utilizatorul îşi poate scana punga de orez pentru a identifica marca şi originea alimentului, iar în funcţie de rezultat, robotul va face ajustările necesare. Peste 200 de mărci de orez sunt suportate si aroma e pastrata in vasul sub presiune. Aflaţi că gadgetul poate găti şi prăjituri şi alte alimente, nu doar orez.

În ciuda avantajelor sale, preţul mi se pare cam piperat, mai ales pentru piaţa chineză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×