Xiaomi lucrează deja la modelul flagship Mi 6 şi a cerut părerea publicului chinez printr-un sondaj

1.340 ori
<b>Xiaomi lucrează deja la modelul flagship Mi 6 şi a cerut părerea publicului chinez printr-un sondaj</b>Nici bine nu s-au lansat modelele Xiaomi Mi Note 2 și Mi Mix, și iată că firma chineză deja începe lucrul la noul flagship Mi 6 așteptat la începutul anului viitor. Pentru a vedea ce așteptări are publicul de la acest terminal, Xiaomi a venit cu ideea de

Xiaomi nu se opreşte nici o secundă şi nu ia nici o pauză, astfel că după 4 modele cu dotări de flagship lansate în ultimele săptămâni (Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Mix şi Mi Note 2), ei lucrează la "the next big thing". E vorba despre Xiaomi Mi 6, iar de această dată chinezii au cerut şi părerea publicului local.

Sondaj Xiaomi Mi 6

Astfel, Xiaomi a realizat un sondaj, cu o serie de opţiuni de bifat, având la dispoziţie o bază potenţială de răspunsuri de 1.3 miliarde de chinezi. Nu e totuşi foarte clar dacă sondajul e deschis pentru oricine sau oferit doar clienţilor şi fanilor brandului. Cei care participă la sondaj au de ales între o diagonală de 5.2 şi 5.5 inch şi e menţionat şi un preţ de pornire de doar 300 de dolari.

Ce mi se pare mai amuzant e faptul ca respondenții trebuie să aleagă şi între un design în stil iPhone 7, unul în stil iPhone 7 Plus şi unul cu o abordare ca Galaxy Note 7. 3 configuraţii de specificaţii sunt de asemenea la alegere, arătând astfel:

  1. Procesor Snapdragon 8xx, cameră de 20 MP, 4 GB RAM, 32 GB stocare, carcasă metalică
  2. Procesor Snapdragon 65x, cameră duală cu stabilizare a imaginii, 4 GB RAM, 64 GB stocare, sticlă curbată
  3. Procesor Snapdragon 65x, cameră duală, 6 GB RAM, 64 GB stocare şi carcasă metalică.

E interesant să îţi supui viitorul flagship la vot, mai ales având în vedere că foloseşti designurile rivalilor ca punct de reper. Eu aş alege dintre cele de mai sus, varianta 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×