Xiaomi Mi 5C e real, cunoscut o perioadă şi sub numele de cod Xiaomi Meri şi gata de lansare; Are procesor produs de Xiaomi!

1.728 ori
<b>Xiaomi Mi 5C e real, cunoscut o perioadă şi sub numele de cod Xiaomi Meri şi gata de lansare; Are procesor produs de Xiaomi!</b>Cunoscut o perioadă sub numele de cod Meri, iată că identitatea acestui model iese astăzi la iveală. Produsul în cauză va fi nimeni altul decât Xiaomi Mi 5c, smartphone care în mod interesant va adopta un procesor producție proprie la bord. Vom primi aici

Xiaomi pare a ataca pe toate fronturile şi în afară de o variantă mini de Mi MIX (sau Nano mai bine zis), ar avea şi un Xiaomi Mi 5C gata de lansare. E drept că acest model a mai scăpat pe web, sub numele de cod Xiaomi Meri, dar azi se clarifică identitatea sa.

Xiaomi Mi 5c

Avem de-a face cu un midranger care a mai apărut în diferite zvonuri sub acel nume de cod, iar azi vedem şi fotografii cu el şi îi aflăm dotările. Fotografiile live par să îl prezinte cu un spate leit de model iPhone 5 să zicem, iar handsetul va avea un corp metalic unibody, destul de subţire, conform surselor. Un aspect inedit e faptul că la interior găsim un procesor quad core produs chiar de către Xiaomi, un model de chipset tactat la 1.4 GHz.

Avem şi 3 GB RAM aici, display de 5.1 inch cu panou 2.5D şi 64 GB stocare. Terminalul rulează Android 6.0 Marshmallow şi ar urma să coste în jur de 217 dolari. Debutul e aşteptat în China pe 12 decembrie, iar Xiaomi Mi 5C se va vinde pe auriu, rose gold şi negru. Aşteptam să vedem acum şi ce performanță va oferi acest nou procesor Pinecone pe lângă un Snapdragon, MediaTek, Exynos sau Kirin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×