Xiaomi Mi 4 îşi face apariţia cu Windows 10 Mobile la bord, această versiune va sosi de Thanksgiving

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 822 ori
<b>Xiaomi Mi 4 îşi face apariţia cu Windows 10 Mobile la bord, această versiune va sosi de Thanksgiving</b>Mulţumită unei postari de pe Weibo am luat contact cu noi imagini cu Xiaomi Mi 4, de această dată cu Windows 10 Mobile la bord. &Icirc;n plus am aflat şi c&acirc;nd ar putea sosi această versiune de handset pe piaţă. &nbsp; Conform unui oficial de...

Mulţumită unei postari de pe Weibo am luat contact cu noi imagini cu Xiaomi Mi 4, de această dată cu Windows 10 Mobile la bord. În plus am aflat şi când ar putea sosi această versiune de handset pe piaţă.

Conform unui oficial de la Microsoft China, terminalul ar putea debuta aproape de Thanksgiving, adică 26 noiembrie. E vorba despre directorul de inginerie de la Microsoft Operating System Software Engineering Institute, deci sursa e de încredere. Trebuie menţionat că din martie, când Microsoft a confirmat colaborarea cu Xiaomi pentru un astfel de produs se realizează teste pe terminalele chinezilor.

Xiaomi Mi 4 îşi face apariţia cu Windows 10 Mobile la bord, această versiune va sosi de Thanksgiving

Încă nu ştim ce fel de versiune de Xiaomi Mi 4 vom vedea la finalul lunii şi dacă va fi un derivat de Mi 4i sau Mi 4c, eventual un model complet nou, să zicem un Mi 4w (de la Windows). Vă reamintesc că Xiaomi Mi 4c a debutat la început de toamnă, cu Android 5.1.1, ecran Full HD de 5 inch, procesor Snapdragon 808 şi camera de 13 MP.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×