LG G3 va primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în decembrie

1.126 ori
<b>LG G3 va primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în decembrie</b>LG G3, probabil flagshipul din ultimii ani cu cea mai rapidă ieftinire după lansare are acum şi o perioadă clară de sosirea a actualizării la Android 6.0. Se pare că terminalul va primi Marshmallow &icirc;n luna decembrie. &nbsp; E vorba de...

LG G3, probabil flagshipul din ultimii ani cu cea mai rapidă ieftinire după lansare are acum şi o perioadă clară de sosirea a actualizării la Android 6.0. Se pare că terminalul va primi Marshmallow în luna decembrie.

E vorba de mijlocul lunii viitoare şi nu ne miră deloc această veste, având în vedere prioritatea acordată de Google partenerilor săi hardware în proiectul Nexus. Deja LG G4 a primit Android 6.0, iar diferite teste cu acest release pe G3 au fost semnalate în Europa. Surse din Polonia au descoperit aceste informaţii şi aşteaptă sosirea lui Marshmallow pe G3 în intervalul 16-18 decembrie.

Urmaşul lui Lollipop aduce o bară de căutare în meniul de aplicaţii, un memory manager eficient, modificări pentru controlul volumului de sonerii şi media şi faimosul mod Doze pentru economisire a bateriei. Google Now e disponibil acum şi contextual în aplicaţii, iar permisiunile aplicaţiilor au devenit mai specifice, fiind solicitate atunci cand e nevoie de ele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×