Xiaomi Mi 5 ar putea sosi cu scannerul de amprente ultrasonic produs de către Qualcomm

1.079 ori
<b>Xiaomi Mi 5 ar putea sosi cu scannerul de amprente ultrasonic produs de către Qualcomm</b>La ora actuală suntem impresionați de noul scanner Touch ID implementat pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus, senzor ce i-a făcut pe unii utilizatori să afirme că este mult prea rapid. Ei bine, se pare că nici companiile chineze nu se lasă mai prejos...

La ora actuală suntem impresionați de noul scanner Touch ID implementat pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus, senzor ce i-a făcut pe unii utilizatori să afirme că este mult prea rapid. Ei bine, se pare că nici companiile chineze nu se lasă mai prejos și ne pregătesc module la fel de impresionante la capitolul viteză.

Un prim smartphone ce ar putea debuta cu un astfel de scanner ultra-rapid este nimeni altul decât Xiaomi Mi 5, flagship al cărui debut întârzie. În spatele scannerului de amprente se va afla tehnologia Qualcomm Sense ID pe care constructorul american o va aduce pe piață până la sfârșitul acestui an.

Un avantaj al scannerului de amprente Qualcomm, va fi acela că poate fi plasat chiar și sub suprafețe de sticlă, plastic sau metal fără probleme, nemaifiind nevoie de implementarea unui buton home dedicat.

De asemenea, se pare că noul telefon al celor de la Xiaomi va sosi cu procesorul Snapdragon 820, chip ce oferă suport pentru acest nou tip de autentificare prin amprentă. Alte dotări ar putea fi reprezentate de către un panou QHD, o baterie de 3.000 mAh și de un senzor foto de 13 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×