Tableta Xiaomi Mi Pad 2 obține un scor de peste 85.000 puncte în cadrul testului AnTuTu; iată detalii

1.203 ori
<b>Tableta Xiaomi Mi Pad 2 obține un scor de peste 85.000 puncte în cadrul testului AnTuTu; iată detalii</b>Pe l&acirc;ngă phablet-ul Redmi Note 3, cei de la Xiaomi au lansat &icirc;n cursul acestei săptăm&acirc;ni și tableta Mi Pad 2, un device arătos ce aduce un raport calitate-preț excelent. Astăzi avem ocazia să aflăm și c&acirc;t de bine se...

Pe lângă phablet-ul Redmi Note 3, cei de la Xiaomi au lansat în cursul acestei săptămâni și tableta Mi Pad 2, un device arătos ce aduce un raport calitate-preț excelent. Astăzi avem ocazia să aflăm și cât de bine se descurcă tabletă în cadrul unui test benchmark etalon, și anume AnTuTu.

Din câte se poate remarca și în capturile de ecran de mai jos, acest model obține 85.101 puncte în cadrul AnTuTu, scor ce îl clasează sub terminale ca și Huawei Mate 8, sau Meizu Pro 5. De remarcat însă, că testul benchmark folosit aici este AnTuTu v6.0 în versiunea Beta, variantă ce oferă rezultate diferite față de cea oficial publicată în Play Store.

Tableta Xiaomi Mi Pad 2 obține un scor de peste 85.000 puncte în cadrul testului AnTuTu; iată detalii

Ca și specificații tehnice, Mi Pad 2 ne pune la dispoziție un display de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom X5-Z8500 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Avem o baterie de 6010 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Xiaomi va comercializa această tabletă la un preț de doar 156 dolari pentru versiunea cu 16 GB spațiu de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×