Xiaomi Mi 5 va sosi cu tehnologia Synaptics ClearForce, sistem similar cu cel introdus pe iPhone 6s

922 ori
<b>Xiaomi Mi 5 va sosi cu tehnologia Synaptics ClearForce, sistem similar cu cel introdus pe iPhone 6s</b>Modelul Xiaomi Mi 5 este un smartphone mult-așteptat de către publicul chinez, un device de tip flagship ce va sosi la pachet cu dotări de ultimă ora, dar și cu o tehnologie similară lui 3D Touch de pe noile iPhone-uri lansate &icirc;n luna...

Modelul Xiaomi Mi 5 este un smartphone mult-așteptat de către publicul chinez, un device de tip flagship ce va sosi la pachet cu dotări de ultimă ora, dar și cu o tehnologie similară lui 3D Touch de pe noile iPhone-uri lansate în luna septembrie.

Un raport din China ne dezvăluie astăzi că Xiaomi Mi5 va adopta tehnologia ClearForce dezvoltată de către Synaptics, anunțată chiar luna trecută oficial, și capabilă să facă diferența între nivelurile de presiune la atingerea ecranului. Potrivit comunicatului de presă de la acea vreme, tehnologia ClearForce ne oferă următoarele funcții:

  • viteză variabilă de scroll în funcție de cât de tare se apasă ecranul
  • zoom în galerie
  • funcția de preview și selectare
  • unlock
  • deschiderea unui meniu de funcții rapide în cazul aplicațiilor

Astfel de funcții primim și pe terminale ca iPhone 6s, iPhone 6s Plus, respectiv Huawei Mate S, telefoane proaspăt ajunse la vânzare și pe piața locală. Cât despre Xiaomi Mi 5, potrivit zvonurilor din ultima vreme, se așteaptă ca acest device să vină cu display QHD de 5.3 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM și conectivitate USB Type-C.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×