Samsung Galaxy J3 se pregătește de lansare; telefonul tocmai ce a primit certificarea TENAA

1.680 ori
<b>Samsung Galaxy J3 se pregătește de lansare; telefonul tocmai ce a primit certificarea TENAA</b>Un terminal despre care am auzit numeroase lucruri &icirc;n ultimul timp, este și modelul Samsung Galaxy J3, device din categoria entry-level de preț ce ar putea fi lansat p&acirc;nă la sf&acirc;rșitul lunii decembrie. TENAA oferă astăzi un indiciu...

Un terminal despre care am auzit numeroase lucruri în ultimul timp, este și modelul Samsung Galaxy J3, device din categoria entry-level de preț ce ar putea fi lansat până la sfârșitul lunii decembrie. TENAA oferă astăzi un indiciu cu privire la această lansare, zi în care certifică device-ul de față.

Aflați că Samsung Galaxy J3 sosește cu display OLED HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Vom primi un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Tot la capitolul dotări avem parte de conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și de Android 5.1.1 Lollipop ca sistem de operare. Samsung Galaxy J3 va fi un smartphone compact, cu greutate de 140 grame și grosime de doar 7.9 mm.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×