Samsung ar urma să ofere funcția Secure Folder drept opțională pentru modelele Galaxy S7 și S7 Edge

1.677 ori
<b>Samsung ar urma să ofere funcția Secure Folder drept opțională pentru modelele Galaxy S7 și S7 Edge</b>Phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 nu a încântat publicul doar prin dotările sale hardware sau prin design, ci și prin pachetul software oferit la bord. Aveam numeroase funcții asociate stylus-ului S-Pen de nouă generație, dar și funcția Secure Folder care

Pe lângă dotările hardware de top, Samsung Galaxy Note 7 a fost apreciat în scurta perioadă de viață și pentru pachetul software bine pus la punct, acesta oferind numeroase funcții asociate stylus-ului S-Pen de nouă generație, dar și funcția Secure Folder. Aceasta din urmă ne oferea posibiltatea de a crea un folder special unde să păstrăm departe de ochii prietenilor, fișierele personale precum fotografii, clipuri video sau documente.

Secțiunea cu pricina putea fi accesată doar pe bază de amprente sau scanare a irisului. Astăzi aflăm că sud-coreenii de la Samsung ar urma să ofere această funcție drept opțională pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge în perioada următoare, odată cu sosirea lui Android 7.0 Nougat.

Din păcate compania nu dezvăluie o dată la care acest serviciu ar urma să sosească oficial, dar descoperim faptul că Secure Folder va putea fi descărcat din magazinul de aplicații Galaxy Apps. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×