Xiaomi Mi 5s Plus vine cu tehnologia Qualcomm Clear Sight, destinată pentru captura cu camerele duale

1.185 ori
<b>Xiaomi Mi 5s Plus vine cu tehnologia Qualcomm Clear Sight, destinată pentru captura cu camerele duale</b>Un lucru pe care nu l-am aflat odată cu lansarea oficială a phablet-ului Xiaomi Mi 5s Plus este acela că telefonul adoptă tehnologia Qualcomm Clear Sight destinată capturii cu camera duală pe care o aduce la pachet. Această tehnologie permite realizarea

Xiaomi are şansa de a inaugura o nouă tehnologie foto prin intermediul modelului Xiaomi Mi 5s Plus, chiar dacă funcţionalitatea sa sună similar cu ce oferă Leica pe Huawei P9. Astfel, Mi 5s Plus inaugurează tehnologia Qualcomm Clear Sight.

Xiaomi este primul OEM care o adoptă şi ea funcţionează prin realizarea a două fotografii: una color şi una alb/negru. Cea din urmă permite ca odată cu realizarea să fie captată extra lumină, permiţând şi înregistrarea a mai multe detalii şi mai puţin zgomot. Astfel, când se combină cadrul monocrom cu cel color, rezultatul va fi o captură cu dynamic range excelent.

Atunci când a prezentat acest sistem, Qualcomm a făcut o analogie cu ochii umani. Pentru a funcţiona, Clear Sight are nevoie de un CPU Snapdragon 820 sau 821 la bordul terminalului, deci de putere mare de procesare. Din câte am înţeles, un astfel de setup de camere duale aduce şi suport pentru stabilizare optică pentru fiecare din cei doi senzori, spre deosebire de ce oferea Huawei pe al său P9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×