ZTE Hawkeye ar putea fi anulat, în ciuda faptului că a fost bine primit pe Kickstarter

1.388 ori
<b>ZTE Hawkeye ar putea fi anulat, în ciuda faptului că a fost bine primit pe Kickstarter</b>Sfârșitul anului trecut ne-a adus și informații despre o competiție realizată de către cei de la ZTE prin care se punea la încercare imaginația micilor startupuri. Concursul necesita realizarea unui concept de smartphone mai special care ulterior avea să

ZTE propunea publicului să vină cu sugestii de design-uri sau concepte inedite de telefoane cu ceva vreme în urmă, cele mai bune idei fiind alese şi apoi postat pe site-uri de crowdfunding. Printre ele s-a numărat şi ZTE Hawkeye, telefon cu spate adeziv, care deşi a fost bine primit pe Kickstarter aflăm că ar putea fi anulat totuşi.

ZTE Hawkeye

Terminalul cu spate auto adeziv a fost prezentat şi la CES 2017, remarcandu-se şi prin sistemul său de navigare în interfaţa prin mişcarea privirii utilizatorului. La ultima verificare proiectul primise 31.467 dolari pe Kickstarter, scopul fiind de a atinge jumătate de milion de dolari în 31 de zile. ZTE recunoaşte totuşi că rezultatul acestui experiment este un telefon mediocru, un midranger banal, ale cărui funcţii unice nu sunt chiar atât de speciale.

ZTE a şi pornit un sondaj pentru a întreba publicul ce upgrade-uri ar dori pentru acest model, deci am putea să îl vedem pe viitor într-o variantă actualizată. Hawkeye venea în prima fază cu ecran de 5.5 inch Full HD, procesor Snapdragon 625, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD, dar şi camera foto duala de 13 MP + 12 MP şi camera selfie de 8 MP. Avea şi scanner de amprente şi Android Nougat, iar preţul via Kickstarter era de 199 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×