Xiaomi Mi Note 3 apare într-o randare proaspătă, cu cameră duală în spate şi ecran cu muchii curbate

1.983 ori
<b>Xiaomi Mi Note 3 apare într-o randare proaspătă, cu cameră duală în spate şi ecran cu muchii curbate</b>Într-o randare proaspătă își face apariția astăzi smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3, terminal ce pare a împrumuta câteva elemente de design de la flagship-ul compact Mi 6. Și acesta va oferi o cameră duală la bord și în materie de dotări hardware vom primi

Următorul terminal high end interesant al celor de la Xiaomi ar fi teoretic Mi MIX 2, dar cum el nu apare nici măcar în scăpări, ne întoarcem privirea spre Xiaomi Mi Note 3. Acesta a avut parte de un leak proaspăt, ocazie cu care îi vedem ecranul curbat pe margini şi camera duală.

Xiaomi Mi Note 3

Terminalul are un buton Home cu scanner de amprente şi aduce cu un hibrid între Galaxy Note 7 şi Xiaomi Mi 6, dacă putem spune aşa. Ar urma să debuteze în luna iunie, iar camera sa duală e leită cu cea de pe Xiaomi Mi 6. Ecranul are margini curbate destul de mult, cam ca ultimele telefoane high end Samsung să zicem. Zvonurile şi scăpările indică prezenţa la bord a unui procesor Snapdragon 835, plus 6 GB RAM şi 128 GB stocare. 

Avem şi display-ul AMOLED curbat dual cu diagonală de 5.7 inch în faţă şi Android 7.1 Nougat ca OS. În spate se află o cameră duala de 12 MP, iar în faţă una de 8 MP. Bateria ar trebui să fie de 4000 mAh. Mi Note 2 debuta în noiembrie anul trecut, deci e cam devreme pentru un succesor. Acel model avea un ecran Full HD de 5.7 inch, 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 821.

De remarcat că venea cu o cameră singulară de 22.5 MP şi nu duală. Privim cu precauţie randarea, mai ales că arată prea bine si prea clar și de obicei asa ceva apare după fotografiile blurate de pe Weibo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×